2013. augusztus 1., csütörtök

Ezt vedd fel! Íme, a divat 2013 nyarán

Ombre nadrág, ceruzaszoknya, ananászos felső és csillogás? Ha szeretnél az idei vakáció alkalmával is trendi lenni, eláruljuk, milyen darabokat érdemes így nyár elején beszerezni!


01. Grafikus minták

Túlzásnak tartod az óriási ananászokkal díszített pólót? Pedig idén nem számít annak, bátran szerezz be egy ilyet, ha jól érzed benne magad!

A gyümölcsökön kívül trendinek számítanak még a virágos, márványos és a geometriai mintás darabok is. Utóbbiak közül a tyúklábminta még az őszi-téli divatból maradt hátra.

Balról jobbra: Mango, Phillip Lim
 
 
 
 
 
 
 
1 
 

2. Csini csíkok

Az a szabály, hogy nincs szabály: a csíkok bármilyen irányban, vastagságban és színben jöhetnek!

Most akár azt is megteheted, ami eddig főbűnnek számított: nyugodtan húzz magadra eltérő csíkozású nadrágot vagy szoknyát és felsőt! Persze, ha nem tartozol a divatdiktátorok táborába, valószínűleg egy-két feltűnőbb darabbal is beérheted.

Balról jobbra: Mango, Esprit
 
2

3. Ceruzaszoknya

Általában az őszi-téli trendek slágere szokott lenni, most viszont végigkíséri a nyarunkat. Érdemes olyan anyagot választanod, amely a kánikulában is kellemes viselet.

A némi rugalmas matériával kevert pamut a legnyerőbb, hiszen szépen hangsúlyozza a vonalaidat, tartja a formáját, mégsem izzaszt meg.

Balról jobbra: Alexander Wang, Tibi
 
3

4. Állatmintás szoknya

Lehet tigris, párduc vagy zebra – a szafari-trend most nyáron új értelmet kap! A legelképesztőbb színkombinációkban viselheted magadon a fenséges bundák lenyomatát.

A rózsaszín párduc immáron nemcsak egy rajzfilmfigura, de maga a valóság! Ha ennyire nem vagy bátor, egy fekete-fehér mintás leopárdos darab lesz a zsánered.

Balról jobbra: Erdem, Mango
 
4

5. Csipkeruha

A 2013-as divat legromantikusabb vonulata kétségkívül a csipkeruha, amely már a téli kollekcióban is tündökölt.

Nyáron egyébként nincs is kényelmesebb és nőiesebb viselet egy hófehér, pamut alapú, csipkével díszített ruhakölteménynél. Rengetegféle díszítés közül választhatsz, az egészen egyszerűtől kezdve a szinte menyasszonyi hatásúig.

 
 
 
 
 
 
5 

6. Retró ruha

Pöttyös ruha bomba dekoltázzsal, széles övvel és pörgős szoknyával? Idén nyáron te is igazi Csinibaba lehetsz, ha megtalálod az álomdarabot!

Fontos tudnod, hogy a retró fazonú ruhák között tényleg mindenki kedvére válogathat, hiszen annyiféle szabás létezik belőlük, hogy a legvékonyabbtól a legteltebb formákig bármit kiegyensúlyoz!

Balról jobbra:
 Mango, Bonprix.hu
 
6

7. Ombre farmer

Ezt a kifejezést bizonyára hallottad már a haj- és körömdivat kapcsán. Olyan színátmenetes megoldást jelent, amely egy sötétebb és egy világosabb árnyalat harmóniáján alapul.

Most a foltokban koptatott gatyó helyett tehát az a divatos, amelyik felül sötét és alul világos, esetleg fordítva.

Balról jobbra: Levi's, Stella McCartney
 
 
 
 
 
7 
 

8. Csillogó anyagok

Tetőtől talpig ezüstben vagy aranyban csillogni nem bűn, hiszen a megfelelő anyagok és fazonok kiválasztása garantálja az elegáns hatást.

Választhatsz tündöklő szoknyát, felsőt, ruhát, táskát, cipőt – a lényeg, hogy csak akkor vállald be, ha nincs ellenedre, hogy „világítasz”. A jó megjelenés kulcsa ugyanis mindenekelőtt az önbizalom.

Pántos felső H&M, Szoknya Pull&Bear, Felső Mango
 
 
 
 
8 
 

9. Maxi szoknya

Te döntesz, hogy olyat szeretnél, ami hangsúlyozza a formáidat, vagy éppen el akarod rejteni az ide-oda felkúszott kilókat. Idén mindenféle maxi divatosnak számít. Átlagosnál alacsonyabb testalkattal azonban bánj vele óvatosan, hiszen optikailag „összenyomhat”!

Balról jobbra: Just Cavalli, Mango

A trend kiválóan ötvözhető állatmintával, nyomott mintával vagy csillogással is.A felsorolt ötletek között jó néhány olyan is akad, amelyik az elmúlt évekből köszönt vissza. Érdemes tehát szétnézned a szekrény mélyén, mielőtt bevásárló-körútra indulnál!
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése